Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці анонсували вихід нового Mercedes-Maybach S-Class V12

На цьому тижні стали відомі технічні характеристики Mercedes-Maybach S-Class 2021 модельного року. На вибір клієнтам пропонується два варіанта силових агрегатів - 4,0-літровий V8 потужністю 495 к.с., чи 6,0-літровий V12 потужністю 600 к.с.. Базова вартість Mercedes-Maybach S-Class на європейському ринку починається з від 165 тисяч євро, а за седан з двигуном V12 виробник проситиме не менш ніж 217 тисяч євро. Перші екземпляри нового Mercedes-Maybach S-Class потраплять до клієнтів вже в літку цього року.

Як ми вже і казали початковим варіантом для Mercedes-Maybach S-Class стане 8-циліндровий турбодвигун на 495 к.с. та 700 Нм крутного моменту. Цей мотор агрегатується з повним приводом та 9-ступеневим автоматом. Крім цього базовий Maybach матиме 48Вт систему допомоги мотору в моменти старту та руху на низькій швидкості. За рахунок високого крутного моменту автомобіль зможе розігнатися з 0 до 100 км/год лише за 4,8 секунди. Седан надійде до продажу з індексом S 580 4Matic. Дорожча модель Mercedes-Maybach S 680 живиться від 6,0-літрового V12, не отримує електричної допомоги, і розвиває «чесні»600 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Динаміка топового Maybach дійсно вражає, адже не кожен седан вагою більше двох тон зможе прискоритись до першої сотні всього за 4,5 секунди при цьому демонструючи феноменальну плавність ходу. Максимальна швидкість обох модифікацій обмежена на позначці у 250 км/год.

В порівнянні зі звичайним S-Class новачок отримав більш пафосну зовнішність яка сформована хромованими елементами декору, радіаторної решітки, більшими бамперами та повітрозабірниками. Крім цього седан пофарбовано в два кольори, що додатково виділяє автомобіль у загальній масі звичайних машин. Maybach S-Class випускається виключно з довгою базою при цьому вона навіть довша ніж у подовженого Mercedes S-Class. В результаті такого підходу на задньому сидінні панує розкішна атмосфера з найкомфортнішими кріслами в індустрії.

Для заднього ряду крісел доступні підставки для ніг та відкидні столи, яки розкриваються з передніх сидінь. Окремі задні крісла мають вбудовані масажні елементи та підігрів/охолодження. Але і на передніх сидіннях дуже комфортна та приємна атмосфера, адже центральна консоль виконана з якісних матеріалів а сучасна мультимедійна система має широкий функціонал. Перед водієм розміщено віртуальну панель приладів з цифровим світом та окремим варіантом 3Д візуалізації.

Новачок оснащений всіма можливими системами з безпеки та допомоги водію, які має марка Mercedes. Серед найбільш вражаючих систем можна відмітити MBUX та систему Drive Pilot третього рівня автопілота. З виходом на ринок нового Mercedes-Maybach S-Class у класі преміум седанів очікується пожвавлення та незабаром ми очікуємо відповідь конкурентів…

 

 

20.05.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці анонсували вихід нового Mercedes-Maybach S-Class V12

Політика конфіденційності